Kalkonfilé med vinbärssås och potatisbakelse
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 kalkonfileer
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  •  
  • Vinbärsglaze
  • 1 dl rödvinbärsgelé
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  •  
  • Sås
  • 2 schalottenlökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk smör
  • 1 dl rött vin
  • 4 dl hönsbuljong
  • ½ dl röd vinbärsgelé
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk maizena
  • 1 tsk rödvinsvinäger
  • ½ tsk salt
  • ½ krm vitpeppar
  • 1 msk smör
  •  
  • Potatisbakelse
  • 500 g frysta och förvällda kantareller
  • ½ msk smör
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 tsk färsk timjan
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 3 bakpotatisar
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  •  
  • Tillbehör
  • Röda vinbär
  • Haricorts verts

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.