Som ni säkert märkt har jag på senaste tid använt mig av ricotta i både bakverk och i maträtter. Jag är mycket förtjust i ricotta, osten ger en god smak och samtidigt en lenhet och saftighet till det lagade
4 Lasagne 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 500 g fryst svampmix 1 msk olja 500 g passerade tomater 2 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 200 g bladspenat 130 g pesto salt och peppar 1/2 kruka rosmarin 15 lasagneplattor 250 g ricottaost 50 g grana padano Sallad 1/2 cosmopolitansallad 1 tsk rödvinsvinäger 1 tsk olivolja Lägg till i inköpslistan
Filo Dough Pie with green kale, cheddar cheese , vegetarian minced meat and vegetarian bacon. Bacon och osten ger den där sältan som balanserar rätten och filodegen ger det där frasiga pajskalet man bara kan drömma om
För pajskalet blanda smör, mandelmjöl, fiberhusk och salt till en smulig massa. This pie contains ricotta, parmesan, gyuere and Boursin Cuisine that makes it so creamy
Kyl sen den oöppnade burken i kallt vatten och bred ut tofféen över pajskalet. Lägg den oöppnade burken (ta bort pappret först) med kondenserad mjölk i en kastrull och fyll på med vatten
Bästa receptet på pesto är det här och lättast att komma ihåg. Pesto gör du lättare och fortare än det tar att ta sig till affären för att plocka upp en burk OCH det blir så mycket godare
Har man tittat på Gordon Ramsay´s program har man säkert sett honom göra sin klassiska Shepherd Pie, eller som det också kallas Cottage pie som är en kött paj med ett potatismos tak men oavsett vad du vill kalla den så är här ett recept på Gordons paradrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.