Glasera när kakorna kallnat. Blanda florsocker och vatten till en glasyr. 1 1/2 msk vatten. Blanda smöret med de andra ingredienserna i en matberedare och arbeta ihop till en en smidig deg
Det var ganska små kakor, eftersom man lätt blir lite övermätt på en jättebiskvi. Kakorna var helt oemotståndliga, vilket inte alla arbetskamrater var glada över, hihi
Enligt många av de andra fooled porkrecept jag läst så kör folk helt enkelt bara en snabbsås/marinad till som de gör med typ olja/ketchup och lite kryddor som får koka ihop tillsammans med porken i ugnen när den grillar
Tur att jag då har ett superrecept somgår fort att göra (typ max en halvtimma) och som de flesta har alla ingredienser för i skafferiet, för det går också att anpassa på så många sätt beroende på vad en har hemma
Jag gillar det lite tyngre som blir i brödet, hur mättande det är och den goda smaken. Jag använder mig av filmjölk i grundreceptet men det går faktiskt utmärkt att byta ut mot soygurt och citron för ett veganvänligt alternativ
Om du serverar den som huvudrätt är det gott att servera den med ett grovt, mjukt bröd. Garnera eventuellt innan serveringen med lite finhackad paprika, några dillkvistar eller något annat som du tycker passar
Enkel middag som är jättelätt att laga. pasta, idag tog jag Fusili som jag hade hemma. Dessa biffar går jättefort att göra (tar mindre än en halvtimma) och såsen är superenkel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.