Garnera mednonstop. Grovhacka non-stop. Fördela hackade non-stop på. non-stop. Häll 2/3 av smeten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Täck med plastfolie, frys i minst 5 tim. 200 g non-stop
Resultatet blev de här godbitarna med det bästa från två världar. marshmallows och nonstop. Glöm inte att vända nonstopen i lite vetemjöl, annars sjunker de till botten
Blanda i mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver varvat med kaffet, smör och chokladblandningen. )Brownies med kaffe och NonStop 150 g smör 250 g mörk blockchoklad 3 ägg 2 ½ dl socker 2 ½ dl vetemjöl2 msk kakao2 tsk vaniljsocker1 tsk bakpulver2-3 msk kallt kaffe NonStop i valfri mängdSmält smöret och chokladen i en kastrull. Ta sedan ut och strö över NonStop och ställ in kakan i ugnen 5-10 minuter till
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Skär det kalla smöret i kuber och vispa ihop det med sockret. I USA så finns det färdig kakdeg på rulle som kallas ”slice and bake” för man behöver bara skära skivor och stoppa in dom i ugnen
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit på länge
Choklad kakorna blev med Marabou choklad i, och några med M&M i. Dela upp smeten i mindre bollar och platta ut dem lite lätt på plåt med bakplåtspapper
Rulla varje degbit till långa stavar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 10-12min och skär sen längderna i lagom stora, sneda bitar medankakorna är varma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.