Mal nötterna och blanda med florsockret. Vispa äggvitorna hårt och blanda med nötter och socker. Mjöla bakplåtspappersklädda plåtar lätt och klicka ut smeten till rundlar som är ungefär lika stora som enkronor
Jag har tweekat receptet lite genom att addera den supergoda kaffekrämen till smörkrämen. Du har väl vevat ihop en sats med Cathy's Condensated Coffee Cream
Kaffekräm. Kaffekräm. Ännu lite mer törkakor. Minst lika goda som de jag gjorde sist. Skulle dock kunna säga att jag tycker lite mer om dessa då de innehåller en smörkräm
8 Glutenfri chokladbotten 70 g normalsaltat smör 60 g socker 70 g mörk choklad 1 st ägg 20 g maizena majsstärkelse Kaffekräm 1 1/4 dl vispgrädde 7 g hela kaffebönor 2 st gelatinblad 1 1/4 dl mjölk 50 g socker 1/2 vaniljstång 4 äggulor 90 g mörk choklad hackad i mindre bitar Ljus chokladmousse 3 st gelatinblad 2 1/2 dl vispgrädde 20 g socker 1/2 vaniljstång 1 äggula 75 g ljus choklad hackad i mindre bitar Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.