Blanda samman alla ingredienserna till taboulehen och smaka av med salt. Skär vitkålen ochfänkålen så tunt som möjligt och lägg strimlorna i iskallt vatten så att de blir krispiga
Smaka av med salt och svartpeppar. Revbenen penslade vi med Teriyakisås under grillningen. Ni som bor nära och behöver lite maltvinäger kan därför gärna få komma och hämta er några matskedar så ni kan göra den här goda goda salladen
Igår när vi åt hamburgare så gjorde jag en coleslawmed smak av ingefära och päron som vi hade till. Idag har vi varit hos mina föräldrar på middag och det bjöds på kålpudding
Fänkål har sitt ursprung från Asien och Mellanöstern och är flitigt använd inom naturmedicinen. Anis är en av de äldsta läkeväxter och används också flitigt inom naturmedicinen
Jag odlar ju både vitkål ochfänkål i min trädgård. salt och peppar. Fänkålen är redan klar men inte vitkålen tyvärr så coleslawn jag gjorde fick köpevitkål men egen fänkål
Blanda såsen med kålen och moroten, smaka av med svartpeppar och honung. En variant av coleslaw. Strimla 350 g vitkål/spetskål och finriv 1 morot. Lägg i en skål och häll sedan 1 tsk salt och 2 tsk vitvinsvinäger över, låt stå några minuter. Blanda 2 dl crème fraiche, 2 msk majonnäs, 2 dl riven cheddar, 1 finhackad grön chili och skurna örter (jag tog persilja denna gång). 1 tsk salt och
Coleslawmed avokado, melon och groddar PrintFörfattare. Blanda med vinäger, salt och peppar. Blev så fräscht och gott och jag älskar ju lite hetta så jag hade min älskade chilisauce från Delidas i också
Jag gjorde den populära kålsalladen med syrliga smaker från kiwi och lime. Olika kålsorter, paprika, chili, persilja, nypon innehåller alla mer C-vitamin än citroner och apelsiner
Vill man även köra hälften hälften med blomkål och broccoli så funkar det ypperligt. Man kan välja vilken typ av korv som helst som man tycker om, kan tänka mig att det är kanongott med chorizo t ex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.