Kabanoss och coleslaw med fänkål
Arla
Arla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g kabanoss
  • 150 g fänkål
  • 75 g morötter
  • 1⁄2 st rödlök
  • 1 dl Arla Köket® crème fraiche
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1⁄2 dl grovrivet äpplen
  • 1 tsk honung
  • saften av 1⁄2 st lime
  • 1 st pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm spiskummin
  • salt och peppar
  • 750 g mandelpotatis
  • 8 st skalade vitlöksklyftor
  • 1 msk Arla® Smör-&rapsolja oliv
  • 1⁄2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.