Stek rotselleri, blekselleri och lök i oljan i en stekpanna på medelvärme i 5 minuter. Tillsätt äpplena och stek i ytterligare 5 minuter. Salta och peppra.
Rör ihop creme fraiche och pepparrot.
Stek korvarna och servera till pytten och pepparrotskrämen.
Gör din egen Kabanossmed Mange Schmith Spara Skriv ut Portioner. Under lördagen på Stockholm Food Week visade Mange Schmith hur du stoppar din egen Kabanoss
Fräs paprika, lök och vitlök i lite olivolja med paprikapulver och kummin. Lägg upp paprikaröran och korvskivorna på brödet och toppa med gräddfil och persilja
Gör fördjupningar i brödet med ett finger och stick ner. Tryck ut degen 2 cm tjockt i en ugnssäker form med bakplåtspapper ca 20x30 cm. 50 g korv i skivor (kabanoss)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.