Biff med korv, äpple, kåloch lökPortioner. Brynt biff med korv smaksatt med ale och lök serveras medkålterrin, rotselleri- och äppelpuré, kolrökt pärllök samt vasslekokt steklök
Skär bort rötter och stjälkar från fänkålenoch lägg tillsammans medspetskålen. När rotsellerin nästan är klar tillsätts äpplena, koka mjukt Plocka upp och mixa slätt, smaka upp med crème fraiche, smält smör och salt
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Skala och skär äpplena i små bitar och blanda ihop dem med sockret och kanelen. I helgen bakade jag de här goda äppleoch kanelmuffinsen, äppleoch kanel är en stor favorit hos mig och jag tycker att det är jättegott i muffins
Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. Bilderna är tagna med vår "resekamera", vi ber att få ursäkta oss för den lite sämre kvalitén som inte har något att göra med hur maten smakade
Servera de varma äpplena i en djup tallrik med en rejäl kula glass. Smaka av med en nypa salt. Karamellisera sockret i en stekpanna och tillsätt sedan äpple
Bullarna ska stå med snittytan åt sidorna om du ska göra gifflar. Solen strålar och trots att jag är genomförkyld så känns det som att det kommer bli en toppendag
Servera de varma äpplena i en djup tallrik med en rejäl kula glass. Smaka av med en nypa salt. Karamellisera sockret i en stekpanna och tillsätt sedan äpple
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.