Jag brukar fylla lite med det jag har hemma och så här blev det igår. Jag måste ju bara lägga ut detta supergoda receptet på italienskköttfärslimpa som jag gjorde i förrgår
Igårkväll tillverkades en löjligt god köttfärslimpameditalienska smaker här i Najnis kök. Låt såsen puttra på låg värme under lock medan du fixar köttfärslimpan
Garnera med lagerblad och lägg limpan i en smord långpanna. Blanda ägg, brödtärningar, tomatjuice, persilja, oregano, salt, peppar och vitlök och låt blandningen stå och dra ca 10 minuter tills brödet sugit åt sig vätska
salta och peppra, blanda i färsen och mozzarellan forma smeten till en limpa och lägg i en smord form eller direkt på en plåt med kant lägg på ett par smörklickar och ringla över lite olivolja
Forma köttfärslimpan till en fin rulle och förslut ändarna med färsen. Täck färsen med mortadella. Rulla ihop färsen med hjälp av smörpapperet till en ”rulltårta”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.