Köttfärslimpa med grönsaks- och creamcheesefyllning :)
Ryskadockor
Ryskadockor
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600-800 kg blandfärs
  • 1 msk lökpulver
  • 2 ägg salt och peppar
  • salt och peppar
  • 1 msk mandelmjöl (istället för ströbröd)
  • 1 dl färskost
  • 1,5 dl stekta och mixade grönsaker (jag tog lite morötter, blomkål och broccoli)
  • 1 tsk osötad senap
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 1 ägg sesamfrön att strö över
  • 4. Ta försiktigt bort plastfoljen och lägg köttfärslimpan i en ugnsäker form
  • 200 grader
  • 30-40 minuter
  • 250 grader Var

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.