1 h
powerwalk samt 1, 5h matlagning. Ikväll blev det powerwalk runt Edsviken här runt hörnet från mig, slogs än en gång av känslan att jag verkligen verkligen trivs här i min nya förort. Det är så sjukt fint nere vid Edsviken, strandpromenaden fram till Edsbergs slott och parken där. Supermysigt!
4 port
Köttfärsgratäng med bacon, squash, tomat & oststanning (bild: Marléne Hallberg)
Köttfärsgratänger har jag bjudit på förr vid flera tillfällen, men den här gången gjorde jag den lite annorlunda med hjälp av en smaksatt creème fraiche
Jag började med att skära squashen i ca 0,5-1 cm tjocka skivor. Visst ser det gott ut. ). Då Sauli var borta hemifrån kan man riktigt njuta och äta VAD SOM HELST
Smaka av med salt och peppar. Fyll squashskålarna med färsblandningen och strö över resten av osten. Blanda bönorna med peston, smaka av med salt och peppar och vänd ner rucolasalladen
Lite av tomatoljan i såsen och avsmakning med salt och peppar. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.