Baconsås med pasta blev dagens middag, hos oss i kväll. Har provat det många gånger både till lasagne och tagliatelle, och varje gång blir det bra, så jag kan verkligen rekommendera det
Servera medtagliatelle. Solen har varit framme men blåsten ute är verkligen iskall så jag har hållit mig inomhus med tända ljus och lite kökspyssel idag
Kan bara hålla med, det är inte mycket som slår, hemmagjord pasta med köttfärssås. Har tidigare lagt ut pastarecept, som jag använde till lasangeplattor, idag har jag istället gjort tagliatelle av samma smet
Härliga påsktider med massor av god och vårlik mat på borden. En färgglad och fräsch pasta med varmrökt lax i en krämig sås med soltorkade tomater och basilika kan bara inte bli fel
späda med. med pastavattnet om såsen är för tjock. Servera pastan med kyckling, tomater och sallad. Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner
Skär fläskfilén i bitar och bryn i stekpanna med hög kant. Tagliatellemed vitlöksdoftande fläskfilé i senapsås4 port500 gram fläskfilé240 gram pasta, Tagliatelle10 st champinjoner2 msk Touch of Taste Oxfond med rödvin2 dl grädde2 dl vatten2 msk fransk senap2 st vitlöksklyftor1 msk gräslök, finhackadTill servering. Servera på 4 tallrikar med pasta, fläskfilé, sås, riven parmesan och fräsch sallad
Skär kasslern i tunna skivor och stek hastigt i en stekpanna med lite matfett. Skär kasslern i tunna skivor och stek hastigt i en stekpanna med lite matfett
Till den gjorde jag en krämig ädelost/kycklingsås med riven parmesan över. Sedan så bakade min äldsta dotter sockerfria LCHF Semmelmuffins och Pajbakelse med hallon som jag får äta, så gott
4 4 port tagliatelle 1 vitlöksklyfta 1 rödlök 600 g kycklingfilé 2 msk olivolja salt och peppar 150 g fetaost 1 påse färsk bladspenat (à ca 65 g) Lägg till i inköpslistan
Krydda med salt och peppar. tagliatelle. Smaka av med salt och nymald peppar. Servera med riven parmesan. Tillsätt lök och vitlök och låt fräsa med på svag värme ca 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.