Köttfärsbiffar med potatismos och syrade morötter
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk havregryn
  • 1/2 dl mjölk
  • 1/2 ägg
  • 1/2 msk kalvfond
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1/2 msk lökpulver
  • 250 g blandfärs
  • 3 morötter
  • 1 schalottenlök
  • 1/4 dl ättiksprit, 12 %
  • 1/2 dl strösocker
  • 3/4 dl vatten
  • 1/2 tsk kaffir limeblad, finns i välsorterade livsmedelsbutiker kan bytas ut mot rivet lime- eller citronskal
  • 1/2 tsk körvel eller mejram
  • 1/4 krm krossad svartpeppar
  • potatismos

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.