Lägg köttbullarnaitomatsåsen och koak på svag värme tills bullarna är genomkokta. Blanda färsen med kryddorna och rulla stora köttbullar eller mindrebiffar
När köttbullarna är klara i ugnen, ta ut och lägg ner dem itomatsåsen. Forma lite större köttbullarmed hjälp av lite vatten i handflatorna, då klibbar det mindre
Vänd försiktigt runt köttbullarnaitomatsåsen och låt dem få puttra med några minuter. Koka upp såsen och låt sedan puttra långsamt medan du förbereder köttbullarna
Tillsätt bara liteklassiskamedelhavskryddor så har du helt plötsligt gjort italienskaköttbullar. Blanda ihop färsen medövrigaingredienser och tillsätttillsist den stekta löken
Vi har ätit kall, asiatisk nudelsallad med kall, asiatiskfläskfilé (världens bästa bjudmat till bufféer, nihittar den här) och inte alls de italienskaköttbullarna på bilden ovan med pasta och tomatsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.