Kött, portobello och potatisgryta. ”veckans matlåda”
Hardcoretraining.se
Hardcoretraining.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2-3 timmar med en gryta. Använder ni en vanlig gryta får ni tillägga
  • 2-3 dl vatten och
  • 3 timmar på tillagningstiden
  • Tid 45 minuter
  • 900 g nötfärs
  • 900 g tärnad
  • potatis
  • 900 g tärnad
  • portobello svamp
  • 4 st hackade
  • vitlöksklyftor
  • 1 stor hackad
  • chili
  • 3 dl matlagningsrödvin
  • 1 % (Ica)
  • 1/2 matsked malen
  • svartpeppar
  • Lägg allt förutom
  • persilja, citronsaft och halva mängden örtsalt i en tryckkokare. Sätt på värmen
  • på max, när det börjar fräsa, sätt på locket. Låt det vara på högvärme i 5
  • minuter, sänk sen värmen till medel i ytterligare 20 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.