Att sätta dom på pinnar är mest för att det är lite festligt och fint. Om man har en kaka som inte är dagsfärsk och vill ge den lite nytt liv på ett bra sätt är det en toppenidé att göra cakepops
Ett stort tack till dig, inte bara för det utan för precis allt annat som du är och gör. På jobbet försöker jag ha med mig små mellanmål som ger energi men ändå innehåller ganska nyttiga grejer
Leverpastej + Bostongurka Blanda leverpastej med en skvätt grädde i en bunke tills den blir krämig. Under tiden kan du med fördel hugga av kanterna på brödet, en skiva i taget med en redit vass köttakniv
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Riv morötter, lök och vitlök fint och blanda ner i linserna tillsammans med solrosfrön, ägg och kryddor
Blanda de båda mjölsorterna med smöret och vattnet till en deg. Idag har vi haft 1- års kalas här i huset för vår lille kille. 2 gula lökar 3 vitlöksklyftor 2 msk rapsolja 800 g nötfärs 1 tsk salt 1/2 tsk malen svartpeppar 2 förpackningar krossade tomater 1/2 dl tomatpurè 2 köttbuljongtärningar 1 msk oregano 200 g fetaost 1 burk svarta oliver (kärnfria) 250 g körsbärstomater 4 dl riven ost Gör såhär. nagga och förgrädda pajskalet i ca 10 min. 2 förpackningar krossade tomater
Blanda ner vaniljsocker och bakpulver. Låt kallna före servering. Sätt ugnen på 175 grader. Rör margarin och socker poröst i en skål med en slev eller trägaffel
Häll den varma dressingen över grönsakerna och blanda allting. Sätt på locket och låt stå i kylen några timmar innan servering, salladen håller sig i minst en vecka i kylen, förmodligen längre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.