Som rubriken avslöjar blev det ”kålwraps” fyllda med råa sesampanerade cashew- och morotsfalaflar, avokado, hackad rödbeta, oliver, coctailtomater och persika
Fyll en smord ugnsform medbönfyllningen och toppa med oströran. Det där med chipotle kan man ju göra lite som man vill med men jag tycker det ger en god, lite rökig smak
Jag använder tunnt skivade zucchini (hyvlad) som jag fyller med önskad fyllning, tex bönfyllning eller tacofärs, strimlad och kryddig stekt kyckling med lök och paprika, ja – det du tycker är gott
Finhacka löken och stek på medelvärme i rapsolja tills mjuk och gyllene, ca 4-6 min. Finhacka löken och stek på medelvärme i rapsolja tills mjuk och gyllene, ca 4-6 min
Fyll dem med bönröran. Skala och hacka löken fint. Ansa svampen och skär den i minde bitar. Fräs lök och svamp i lite matfett tills löken är mjuk och glansig
Att baka och laga mat med smördeg är väldigt tacksamt då det är så mångsidigt och enkelt, särskilt när man inte har tid att göra en pajdeg från grunden
Skrubba potatisarna och stick hål i dem med en gaffel. Lägg rucola, bondböner och ost i en mixer eller matberedare och kör med pulsknappen till en grov puré
Fyll dem med bönröran. 1. Skala och hacka löken fint. Ansa svampen och skär den i minde bitar. 2. Fräs lök och svamp i lite matfett tills löken är mjuk och glansig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.