ikväll gjorde jag en slags burrito innehållande en massa gott. till två stora burrito som mättar 2-3 personer beroende på hunger. 2 stora libabröd2 kycklingfiléer, skurna i småbitar2 stora avokado2 tomateren stor näve ruccola0,5 dl pinjenötter1 buffelmozzarella1 dl frusen majs8 msk salsa (jag använde ICA garlic chunky salsa)stek kycklingen i olivolja och smaksätt med salt & peppar och någon örtkrydda, t. 2 kycklingfiléer
Dela kycklingfiléerna längs med i lagom tjocka bitar. Jag hade köpt hem hot tacosås till L och min favorit, pineapplesås, till mig själv men så började jag att rensa i kryddskåpet under eftermiddagen och i en plastburkarna med påskryddor i hittade jag en påse öppnad fajitakrydda med fortfarande fräscht innehåll
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.