Så i dag lutar jag mig tillbaka och bara kopplar av, men tar med mig känslan jag hade när jag reflekterade över spegelbilden och jobbar vidare mot det resultat jag vill uppnå
Konsistensen ska vara nästan slät men behåll gärna några hela bitar av bovetet i smeten. Det visade sig vara det absolut enklaste sättet att göra surdegsbröd som jag har provat
Tomaterna ska vara helt mjuka och ha börjat karamelliseras. Om man vill kan man passera allt genom en sil för en riktigt slät sås – oavsett vilket är smaken otrolig
5-25 g jäst500 g kallt vatten, ca 10 grader560 g kärnvetemjöl + lite till toppingen och bakbordet150 g grovt rågmjöl + lite till toppingen50 g solroskärnor75 g torkade aprikoser, hackade i bitar 10 g olivolja14 g salt utan jod. 500 g kallt vatten, ca 10 grader
Många gånger under året kommer vi att kunna äta vår goda tomatsås av olika slag. Men har man jobbat med odlingen vill man ju gärna få glädje av resultatet också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.