Nu ska bloggen heta "Helena, mitt i smeten". Jag tycker det är ett passande namn, med tanke på den röra, eller snarare, det smärre kaos det blir när jag lagar mat
Två påsar Whey Complete i smakerna vanilj och choklad (de jag använder mest). En av mina favoritfrukostar justnu är den fantastiskt goda havre-muggkakan
Jag vill ha kanelbullar - nu. Under tiden som jag skrivit detta har jag haft min fikastund med kaffe och bullar som jag tinade upp från frysen på mindre än en minut
Jag är väldigt svag för hummer, det är verkligen bland det allra bästa jag vet. Vill ni ha lamm så rekommenderar jag verkligen den här lammsteken med parmaskinka, vitlök och rosmarin och till det en portvinssås
-) Jag blev så sugen på porterstek när en kollega pratade om det för någon dag sedan. Jag hade dessutom fått en älgstek av Johan och Lena i "gå-bort-present"
" Det var tomt i skafferiet på mjukt bröd och jag är mer än less på det "hårt uppdrivna" och lätt klonade bröd som säljs i den lokala matbutiken justnu
De som smakar på den brukar säga jag som inte är förtjust i mjuka kakor men den här. Börja med en minut, tag ut och rör, sätt på en minut till och så brukar man kunna röra ut det sista om det ej är smält)
Glutenfria mellanmål som är populära hemma hos mig justnu. 1 grönt fast, äpple i klyftor1/2 dl kesoRussin och kanel efter tycke och smak1 litet päron i bitar3 skivor honungsmelon i bitar1/2 dl lättkesella7 hasselnötterRussin och kardemumma som smaksättare1 dl Torkade bananchips3 st Torkade aprikoser1/4 dl Russin2 msk hela jordnötter med skalDetta mellanmål ger ganska många kalorier, men är perfekt före eller efter träningen eftersom det mättar bra och ändå är "helt-okej-nyttigt" 1 grönt fast. 3 skivor honungsmelon i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.