Något jag uppskattar när det kommer tilllunch är att det går snabbt. Eftersom jag och David har två stora hundar som kräver ganska mycket motion, åker vi hem varje lunch för att gå ut med dem
En av mina favoritfrukostar just nu är den fantastiskt goda havre-muggkakan. Igår var det dags att bege oss hem från Gävle, men innan vi åkte mot Stockholm stannade vi till på Proteinbutiken för att fylla på våra "proteinlager" lite
Lite käk på torsdagskvällen för en person vid bordet (hrm, i soffan framför TV. Då blev det en skapelse på det som fanns hemma, som nästan alltid finns hemma
Här kommer lite av maten vi mumsade i oss i lördags. Och det är väl ingen som har missat hur tapasglad och skaldjurstokig jag är, så en kombination av dessa blev det till förrätt
på frågan om vi kunde få oss en daiquiri fick till svar "no we just do margaritas". i höstas gjorde vi en underbar resa till new york med ett par vänner
Som intensivast äts den på sommaren tillgrillat men går precis lika bra nu. Salt. Riv/pressa vitlök, finhacka rödlök och blanda med olivolja, honung, balsamvinäger, salt och peppar
Glutenfriamellanmål som är populära hemma hos mig just nu. 1 grönt fast, äpple i klyftor1/2dl kesoRussin och kanel efter tycke och smak1 litet päron i bitar3 skivor honungsmelon i bitar1/2 dllättkesella7hasselnötterRussin och kardemumma som smaksättare1 dl Torkade bananchips3 st Torkade aprikoser1/4 dl Russin2 msk hela jordnötter med skalDettamellanmål ger ganska många kalorier, men är perfekt före eller efter träningen eftersom det mättar bra och ändå är "helt-okej-nyttigt" 1 grönt fast. 1/2 dl keso. 1 litet päron. 3 skivor honungsmelon i bitar. 1/2 dllättkesella. 7 hasselnötter
På våran Road trip to Italy, så redan vid första stoppet i Tyskland i byn Goslar såg vi att alla drack denna drink på uteserveringarna och förstås var jag bara tvungen att beställa och smaka vad det var alla drack
Du har väl inte glömt bort stekpannan helt och hållet i dessa grilltider. De här prosciuottolindadekycklingfiléernafyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.