Julpaté med lingoncumberlandsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 ugnsfasta patéformar à 1 l
  • 1 liten gul lök
  • 240 g rimmat sidfläsk utan svål
  • 300 g viltfärs
  • 250 g fläskfärs
  • 1 1/4 dl vispgrädde
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 ägg
  • 1 msk persillade, blandning av persilja, vitlök och havssalt
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk nymald svartpeppar
  • 1 tsk grönpeppar i lag
  • 1 msk viltfond
  • 1 msk HP-sås
  • 2 msk rött portvin
  • 1 dl torkade tranbär
  • 6 skivor bacon
  • 1 dl torkade tranbär
  • 1/2 dl rött portvin
  • 2 msk svartvinbärssaft
  • 3 gelatinblad
  • lingoncumberlandssås
  • cornichons
  • sallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.