Det blir ofta samma gamla bondkaka, brysselkex och kokostopp bok in och bok ut. La ni ett getöga på årets bokrea när den gick utav stapeln där i slutet utav februari
blir jag så glad när jag hittari frysen. Har lyckats samla på mig en redigsamling som ikväll blev grunden till den mest ljuvligafisksoppa som just nu liggerimin mage och myser
Hipphipp hurra. Nämen, vem har vi här. Idag är det ingenvanlig dag utan det är världens bästa mamma som fyller år, och intevilket år som helst utan jämnt
Den är god, enkel, snabb att göra och går att varierai det oändlig. Det är inte det bakverket som jag känner ett direkt sug efter kanske men jo jag vill ändå hylla den lite
Äntligen söndag och lunch hemma hos oss. Det gamla goa tjejgänget ( ja en del av det. ) kommer hit. Vi skall ju planera vår resa till Barcelona som går av stapeln till våren
Efter en runda på Julmarknadi Huseby så passar denna lillagoding perfekt kan jag meddela. Räknar med inköp av stenugnsbakat bröd, kanske någon flaska glögg, Ahls supergoda isterband, prinskorvar och leverpastej, de vackra pojkarnas superstarka ölkorvar (jag kommer inteihåg vad producenten hette från förra året men minns hur de såg ut
Bland annat de här sega Dajmsnitten som egentligen är en upphottad variant på de gamlavanliga, hederligakolasnitten, som killarna ofta vill att jag bakar
Ett av de mest klickade och lästa inläggen på senare tid är denna gamlapostning om att ta vara på räkskal (det ska givetvisinte vara ”gamla räkskal” men rubriken blev bättre så)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.