Först hade jag inte tänkt att göra någon årskrönika. Men det har ju blivit lite av en tradition. Det är ju ganska trevligt att tänka tillbaka på året som gått och inse att det varit ännu ett innehållsrikt år
Idag är det väl kanske inte söndag men i söndags var det det. På söndagar ska man äta söndagsstek. När jag växte upp, på 1850-talet, serverades det ofta stek med sås och potatis på söndagarna
Joseph Francis Tolbert var lite av en mångsysslare. Bland annat jobbade han som journalist på tidningen Dallas Morning News från 1946 fram till sin död 1984
Brynt vit sparris med äggcrème Sparris passar mycket bra ihop med smör och ägg. Hollandaise är ett klassiskt tillbehör, men här har vi istället gjort en äggcrème
Beroendeframkallande kola med sting och julig stjärnanis. 1. Blanda grädde, stjärnanis, socker och ljus sirap i en tjockbottnad kastrull och koka på medelhög värme
Men efter att ha läst Mårtenssons årskrönika, där de plockade fram godbitarna från 2011, fick jag upp ögonen för en Italiensk Köttfärslimpa som de gjort
I´m back from My Business trip. Nästan nyss landat, nåja närapå häromkvällen, knappt hunnit att packa ur väskan med Alla godsakerna jag fick med Mig hem
Efter att SJ bjöd på en heldagsresa på ”snabbtåget” var vi ganska möra igår kväll. Det fanns så mycket som vi hade tänkt att göra som blev helt uteslutna under gårdagens omständigheter
Jag tänkte jag skulle försöka summera året som har gått. Jag älskar årskrönikor och tillbakablickar eftersom jag alltid tycker livet går alldeles för fort och genom att blicka tillbaka inser jag hur mycket som hinner hända på ett år
Idag är jag och Wollmar feberfria. Wollmar och Joseph åkte därför idag på den planerade utflykten. blåbärsplockning med mormor och moster Fia och Jareer
Först ut i #mjölutmaningen blev kamutmjöl. Kamutvete är ett gammalt sädeslag som kommer från egypten. Den är närmast släkt med durumvete och har således samma gula färg och samma höga proteinhalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.