Kolagömmor. Godkväll i stugorna. Hoppas ni alla haft en riktigt bra vecka där ute, fylld med solsken. Här i min del av landet fick vi nämligen njuta av riktig sommarvärme denna helgen, och ingen kunde vara mer tacksam än jag över det
100 g smör. 1100 g vit choklad. 12 ägg. 12 dl socker. 12 tsk vaniljsocker. 12 1/2 dl vetemjöl. 1ev. skal från en limeBlanda ägg, vaniljsocker och socker
Bullar till fikat är en riktig klassiker. De kan varieras på många olika sätt både när det gäller smak och utseende, allt från släta bullar till snurror, knutar mm
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
God fortsättning på påsken. Vi vaknar upp till ett just nu soligt Umeå. Jag fick ett spännande recept av min kollega Lotta Johansson, nämligen dessa fantastiskt goda After Eight cookiesarna
Smula ner jästen i en degbunke och rör ut den i kallt vatten. Tillsätt olja, socker och salt. Blanda mjöl och bakpulver och blanda ner lite i taget i degvätskan
Ella ville baka häromdan, det fick bli dessa blondies. Supergoda. Även enkla att göra. Snart är det midsommar och det har verkligen inte varit något strålande väder och ser inte ut att bli det heller
Vaniljfyllda havrerutor. Hallå. Någon som provat den nya "Prinsessemlan" ännu. Jag måste nog göra det snart, fast jag är lite tveksam till om det inte blir lite too much liksom
Hej allihop. Vi är redan två dagar in i en ny vecka och jag lämnar efter mig en helt fantastisk helg. När jag återupptog ridningen för 2½ år sedan (jag red när jag var barn/tonåring) hade jag turen att hamna i världens härligaste ridgrupp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.