Jordgubbspaj med kräm
MIN MAT OCH VIKT
MIN MAT OCH VIKT
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Jordgubbspaj med citronkräm eller vaniljkräm, 8 bitar
  •  
  • Pajdeg
  • 2½ dl vetemjöl
  • 75 g smör eller margarin
  • 1 msk strösocker
  • 2-3 msk vatten
  •  
  • Fyllning
  • 1 liter (ca 500g) jordgubbar
  •  
  • Citronkräm
  • 250 g kesella
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl florsocker
  • riven skal av ½-1 citron
  •  
  • Vaniljkräm
  • 250 g kesella
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl florsocker
  • frön från 1-2 vaniljstänger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.