8–10 st 1 pkt frysta smördegsplattor, ca 400 g 300 g kantareller 2 msk smör salt och peppar 250 g ricottaost 1 näve rucolasallad 50 g valnötter el hasselnötter 2 msk hackad färsk rosmarin Ugn 225 grader
Jordgubbsfyllda chokladbollar,. Jordgubbsfyllda chokladbollar. 11 maj 2016, 20. 13. Hej på er. Tänkte bjuda på ett mumsigt chokladbollstips så här på chokladbollensdag
Ta fram och lägg smördegsknytena på plåtar med bakplåtspapper. 136 knyten Ingredienser 2 rullar färsk smördeg, (à 250 g) 200 g fetaost 1 liten rödlök 1 burk gröna oliver, (150 g) 1/2 kruka oregano Pensling äggSmördegsknyten med fetaost – gör så här
Tänker att det är lite av ett kylskåp- och skafferirensar-recept, där man kan ta lite av vad man har för bär och chokladvhemma och fylla smördegsknytena med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.