Jordgubbscheesecake med getosttopping
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 280 g krossade digestivekex
  • ½ tsk mald kanel
  • 110 g smält smör
  • 115 g rumsvarm Philadelphiaost
  • 115 g rumsvarm getost
  • 5 dl rumsvarm gräddfil
  • 3 rumsvarma stora ägg
  • 2½ dl socker
  • ½ tsk vaniljextrakt
  • Rivet skal och saft från 1 citron
  •  
  • Topping
  • 200 g färska halverade jordgubbar
  • 4 msk socker
  • Saft av 2 citroner
  • 2 msk likör
  • tex Grand Marnier
  • 1 dl färsk basilika
  • 2 msk mjuk getost
  • fryst

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.