Detta är en snabb enkel och sorbè liknande glass med en frisk smak. Mixa jordgubbarna till fina "smulor" och häll i kesellan och florsockret ( honungen)
För att få extra fina kanter på glasstårtan kan du fodra tårtformen med konditorplastband eller klippa ut remsor av overhead-ark och fästa runt kantens insida
Doppa kulan av citronmousse i blåbärssåsen och lägg ovanpå mazarintårtan. Separera äggulor och vitor. Tillsätt citronsaft och skal samt halva sockermängden
Här om kvällen så njöt jag och min prinsessa Ellen på två fantastiska goda glassar. En mer fräsch och fylld med mycket nyttigheter och en mer vuxensmak smaksatt med jordnötssmör och kakao
Vispa smör och riven mandelmassa krämigt. Vispa äggulor och strösocker vitt och pösigt. Koka upp vispgrädde, rör ihop den med saften och vispa ner den varma vätskan i äggblandningen
Blanda alla ingredienser i en bunke och nyp ihop med fingertopparna till en jämn deg. Tryck till försiktigt med fingrarna längs kanterna och skär av överbliven deg med en skalkniv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.