Som så många andra högtider så tycks semmelsäsongen starta tidigare varje år. Själv såg jag säsongens första semlor redan i mellandagarna i Thelins skyltfönster…
Fläskkarré med ingefärs- och plommonsås (ICA). Den här gjorde vi i söndags – kan inte alls ta åt mig äran för receptet för det är en ren kopia av receptet i senaste ICA Buffé – men den var så himla god att jag ändå vill sprida den vidare
Sen blev det färsk löjrommedcreme fraiche, hackad rödlök och smörstekt bröd. Vi tycker om att lyxa till det i minfamilj och som ursäkt denna gång var det såklart att jag var hemmamen också att jag fyllt år några veckor innan Sverigevisiten
Värm bara upp den, smula rostad prosciutto över och toppa med en rejäl klick löjrom. Det här är en lyxig förrätt som går ganska fort att få till och servera när man gjort blomkålscrèmen i förväg
Finns inget tristare än att påbörja sin söndagsBeouf Bourguignon med att öppna köttförpackningen och upptäcka att den tillsynes fina biten döljer en hemskt trist bit, felstyckad så trist
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.