När alla sedan var sugna på kräftor så dukade vi upp en buffé med olika pajer, varianter på kallskuren skulle man kunna säga, varm brietårta, färskostar, miniknäcke (Wilmas och Yngdens) och så bakade jag focaccia (bästa buffébrödet)
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Jean Dubost, Laguiole. Strimla rödlöken tunt. Häll av vattnet från tonfisken. Blanda kesella med en aning dijonsenap och dill, smaka av med salt och peppar
Fredag igen, inte vilken fredag som helst utan lönedag dessutom. vilket märktes när Anki var nere på stan efter jobbet för att handla lite goda bubblor till kvällens middag
I går hittade jag den och insåg att jag hade världens finaste Tjälknölsprojekt på gång. I höstas fick vi en älsgstek av en vän när vi var på min sambos landställe i Dalsland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.