Jag har gjort rätt många JanssonsFrestelse den senaste tiden. Med den potatisen strimlad i matberedaren med lök, blev Janssons så krämig och toppen god efter 45 minuter i ugnen, 175 - 200 grader
Jag körde på. Janssonsfrestelse innehåller alla dessa tre, så det kan ju ej bli dåligt. Janssons med den mjölig potatis blev bara mosig i mitten samtidigt som den inte blev nämnvärt mer krämig
Dags för en julbordsklassiker, nämligen Janssonsfrestelse. Häll på spadet från 1 anjovisburk, tillsätt grädden och avsluta med att pudra ströbröd över. Sätt in i ugn 180 grader (cirka en timma) Håll koll på ytan så det inte bränner
På julafton provade jag, mot vad jag brukar göra, en annan variant påJanssonsfrestelse. Idén till det fick jag några dagar före då jag råkade halka in på en webbsida där kocken Leif Mannerström beskrev hur man gjorde den mest perfekta frestelsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.