I lördags förvarnade vi er om att det skulle komma ett recept inom kort på den godaste lasagnen vi någonsin ätit, den vi kockade till undertiden vi uppfann goda drinkar, och nu är stunden inne
Alltså, den där kokboken av Jamie Oliver som vi köpte på bokrean, "Jamie's matrevolution", innehåller så många recept som vi vill prova så ni anar inte
En kokbok jag gillar för såväl recepten och bilderna som de inspirerande texterna är Jamies Italien. Ett riktigt gott recept från boken blev fredagens middag, pasta med scampi och ruccola
Vem har sagt att pizza behöver vara onyttigt. Big no, no i så fall. Inte om man gör den från scratch med fräscha råvaror, då blir den i så fall inte mer onyttig än en vanlig macka
I en av ICA´s julinspirationsgratistidningar hittade jag ett recept på Ginger Flapjacks. Såg enkelt och gott ut så det bakade jag och bjöd på på veckans tjejmiddag
Igår lagade jag ett långkok, en chili, som jag fått tips om från Maria. Har laddat ända sedan vi var i Italien för att göra denna, en söndag med lite höstrusk (tyvärr redan höstrusk i Umeå ja…) med gott om tid och behov av matlådor hela veckan
Till denna delikata måltid behöver du. 1 hel kyckling ca. 1,6 kg (ta ut kycklingen ur kylen 30 min innan du stoppar in den i ugnen)2 lökar2 morötter2 selleristavar1 hel vitlök1 citronFärska örterSalt, peppar & OlivoljaGravy
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.