Jag brukar säga att jag aldrig blir sjuk. Därför vaknade jag i morse med vissa känningar i halsen. För när ska man bli sjuk om inte när det som minst lämpar sig
Hej hej. Idag har jag verkligen fått massor gjort (klappar mig själv lite på axeln) har inte suttit ner på hela dagen faktiskt, jo när vi åt lunch men inte annars
Lagom runda, lagom bruna, lagom stora. Hemgjorda köttbullar är ju absolut bäst, eller hur. Man slipper den där gummiaktiga konsistensen och känslan av att de innehåller något lurt även om innehållsförteckningen ser OK ut
Jag älskar frittata. Ägg som dominerar i en frittata gör den matig som den är. Lägg till en massa grönsaker, bacon och ost så har du en hel måltid med just den här frittatan
Det gick plötsligt upp för mig när jag för ett tag sedan utvärderade varför jag egentligen håller på med det här matbloggandet, att jag egentligen aldrig har kategoriserat några recept här på bloggen som vegetariska
Nu kommer ett sånt där långt inlägg igen. I helgen har jag träffat fyra före detta studiekamrater från tiden då vi läste till Kostekonomer på Göteborgs Universitet
Ibland så kör det ihop sej i mitt matlagningshuvud också men det brukar kunna bli bra ändå utan att krångla till det för mycket utan snarare förenkla och krydda lite annorlunda så idag blev det köttfärssås & spagetti med riven fårost och riktigt torkad oregano från Italien
Här sitter jag nu och skriver vid matbordet i köket inne i stugan på Åland där vi är i denna stund. Utsikten genom de stora fönsterna är den allra bästa… HAVET
Kryddningen är såklart valfri, ta det du gillar, men detta blir riktigt gott tycker jag. Dagen middag blev laxfilé som steks i ugnen på saltbädd, pressad potatis och en god kall romsås med räkor mmmmmmm så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.