Jag har pratat mycket om julkänslor på sista tiden, och mer blir det. Detta är första delen i en serie med godsaker som jag har tagit fram till jul, fotograferade av den superbegåvade fotografen Saga Wendotte
Till sist har man i resten av mjölet och mjölken och rör om. ) Eftersom jag själv inte var hundra procent nöjd med denna så blev jag verkligen superförvånad och har just precis (efter några dagar) lyckas smälta in att jag faktiskt vann
Jo, jag har haft semester och njutit av sol, bad och god mat på Cypern. Överallt läser och ser jag hur man ska marinera, rubba, glejsa, grilla indirekt och i princip tillaga allt på grillen
Mitt lamm köpte jag uppe i Huså i höstas, byn ligger på baksidan av Åreskutan. Som tillbehör stekte jag tjocka skivor av blomkål i smör och gjorde ett lite annorlunda vitlökssmör
När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls med vitlökssmör eller bregott och flingsalt…
När jag ändå var igång och mixade ihop en rosaskimrande och läskande glass av jordgubbar och banan, passade jag på att testa en ny idé med mango och kokosgrädde, vilket visade sig bli en krämig och lagom söt solgul historia
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.