Men inte mammas som är de godaste jag vet, och inte heller mina egna som är de näst godaste. Blanda färs, ägg, lök, soja och kryddor med mjölk och ströbröd
Skär tomat, gurka och sallad i bitar. Koka ägget, gärna så att gulan är lite rinnig. Blanda kesella med en aning dijonsenap och dill, smaka av med salt och peppar
Jag börjar alltid dagen med en näringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jagär i behov av att tillsätta i min kost för att må bra
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra när det blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Härär ett strålande väder ochjag har typ mungiporna uppe vid öronen. Dels för att solen gör att det spritter i hela kroppen av vårkänslor och sen kommer de bästa och finaste vännerna ikväll, jag menar då kan man faktiskt inget annat än vara på ett toppenhumör
Skär mango i tärningar om du inte köpt färdigtärnad blanda med hallonen i en skål, fördela likören över och låt stå i kylen några timmar så det marineras (rör om försiktigt då och då)Garnera pannacottan med de marinerade frukterna/bären
Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Aquafaba är vätskan som finns i en burk kikärter, och för den delen även i andra bönburkar. Kladdkaka, majonnäs och maränger innehåller allt som oftast ägg, men behövs det verkligen
I veckan har jag varit så där ordentlig och förplanerat en matmeny för en gångs skull. Måndag var det kebab (hemma alltså, inte på någon kebabkiosk), igår pölsa och potatis och ikväll blir det en pasta från receptpärmenoch torsdag är vi bortbjudna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.