Jag bara måste berätta om de här som jag blivit bjuden på några morgnar. Eftersom de vara superenkla att göra och de är bättre än butikens så tänkte jag pröva själv
Jag har skrivit om det innan. det där om när jag experimentera fram recept. Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära på att jag till och med hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
När jag var hemma hos min väninna Mona för några dagar sedan, bjöd hon på de har rutorna och jag hann knappt svälja den första tuggan innan jag gastade att det här receptet måste jag ha, alltså sååå goda
ca 400 g köttfärs. 1 gul lök 6-8 potatisar 2-3 morötter. 1 pkt grädde (snäll eller fet). 2-3 msk senap (sötstark) Funkar även med fransk men minska till 2-3 tsk istället
Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Just nu har jag mängder av grönkål. Jag har tidigare varit väldigt skeptiskt till just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Idag gjorde jag nämligen glass, av kvarg. Recept och hur jag gjorde står under. Blev riktigt positivt överraskad, eftersom jag trodde inte det skulle smaka så bra som den gjorde
Macarons eller makron som vi säger på svenska, är svåra att baka tycker jag. Jag har bakat dem flera gånger och mina livs första kan jag skratta ihäl mig åt
Jag tänker inte be om ursäkt och det finns många bra anledningar. Jag har helt enkelt saknat inspiration och känner att Instagram tagit över bloggandet lite
Sen ett halvår tillbaks så äter jag inget kaffebröd med mjöl längre. Något som kanske kan tyckas vara besvärligt, när det är fikadags, men jag har vant mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.