Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa. Receptet är för 2 personer. 50 g smör (kan ha tagit lite mer för att få till rätt konsistens på den gryniga massan)
Man kan undra varförjag sitter och bloggar en lördagkväll, det kan man. Men faller blogglusten ner på en så måste man ju gripa tag i den innan den försvinner igen
Det är ett av alla de önskeinlägg som jag samlade in från er på mitt Instagram-konto. Den tränger snabbt in i huden och den fungerar fint att smörja runt ögonen, som annars ska hållas borta från allt för feta produkter då detta område är känslig förför mycket fett
Jag hoppas också på lite hejjarrop ifrån er därute som läser min blogg. En skärpning är på sin plats och därför ska jagförsöka blogga lite mer om detta för att öka min egen motivation Det blir kanske svårt vissa veckor då jag både pluggar, jobbar och har familj men jag ska försöka och lovar iallafall att lägga ut veckans matsedel varje söndag
Sista gången jag funderade på att bli läkare var i sju års-åldern. Antingen skulle man köra lastbil eller också skulle man gå runt med vit rock och bota människor
”Jag var svag för efterrätter”. Jag har själv sett det på nära håll. När man sitter i rullstolen och dinglar med stumparna är det för sent att göra något och då mår man inte bra”, säger Sören Gyll
Den är SÅÅÅ inspirerande och till våren skall jag plocka maskrosblommor och björklöv för att ha i badet som löser upp spänningar och är bra för torr och känslig hud
Måndag var det kebab (hemma alltså, inte på någon kebabkiosk), igår pölsa och potatis och ikväll blir det en pasta från receptpärmen och torsdag är vi bortbjudna
Det är skönt det med, för på jobbet sen måste jag tänka så mycket ( söver ju folk så det kan liksom inte bara tuffa på utan att jag vet vad jag gör och helst varför)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.