Ägget gör att den lossnar lättare från formen och är lättare att arbeta med,. Ofta närjag lagat efter recept tycker jag det saknas kryddor och smaken blir för mesig och det är sällan man blir helt nöjd utan att få krydda till det lite extra
Normalt byter jaggärna ut hamburgerdressingen mot avocado, tsatsiki eller motsvarande. Stunden krävde dock att jag skulle göra en egen hamburgerdressing och OM jag gjorde
Idag gör jag något annorlunda jämfört med vad jag brukar baka ,nämligen fröknäcke/kex. En frökex som ärhelt glutenfritt och väldigt nyttigt, avnjut detta till kvällsfikat ihop med en stark ost eller varför inte hemkokt päronmarmelad och krypa upp i soffan med en stor kopp te, omge sig av levande ljus och bara njuta
Jag älskar också när allt sköter sig självt i ugnen. Det blir rätt så mycket mat av detta recept, men det var så gott så vi åt så mycket och det blev bara en matlåda till dagen efter
När man äter mycket lagad mat som jag gjort i sommar, måste bukspottkörteln producera enzymer för att spjälka maten man äter, eftersom att lagad mat inte innehåller några aktiva enzymer
Svisch sa det, för varken jag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksom inte bara med en bit, nope här moffade vi i oss både till eftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Jag gillar bröd som har en hårdare skorpa, det räcker med lite smör och ost… en ren njutning. Vid den här tiden när det börjar bli mörkt så fort är det väldigt kul att baka, känner att man hinner med detta nu när trädgårds arbetet ligger så gott som nere
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.