Jaggillar pajer men det ärinte så ofta jag gör dem, de är perfekta att ta tillnär man har många gäster… en buffé med olika pajer ärinte så dumt, då kan man ta vad man gillar
Killarnalärblir glada när de kommer upp och vädrar nybakat tillfikat och har ni några päronliggandesiskafferiet eller kylskåpet tycker jag absolut ni ska testa den här pajen
Efterrättsvineti många tappningar har jagminnen av från hela mittliv men matpajer var något nytt för mignärjag kom i kontakt med det i hemkunskapen i skolan
Jag börjar alltid dagen med en näringsriksmoothie, och det brukar ivanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jagäri behov av att tillsättaimin kost för att må bra
Svisch sa det, för varken jag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksominte bara med en bit, nope här moffade vii oss både tilleftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
En annan gång ska jagskriva ett heltinläggtillisbergssallatens lov. Smaken ärhelt torr med koncentrerad frukt och inslag av röda bär, rabarber och mineral
Så här på vintern tycker jag det är gott med en värmande soppa till lunch. Jag brukar passa på att rensa ur grön- och rotsaker ur kylen och laga ett par matiga soppor på dessa
Att som nu i fredags stöta på dessa svampar till ett så våldsamt billigtpris som jag gjorde ibutikenvidmitt jobb, det helt enkelt förpliktigadetill ett soppkok
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.