Imorgon har maken och jag bröllopsdag och jag vet att han brukar planera middag och fixa lite. Jag ville därför föreslå fisk till middag idag för att göra honom glad - eftersom vi väääääldigt sällan äter fisk
Jag fortsatte servera denna lax under mitt första år på skolan men kände att det var en produkt som jaginte var nöjd med vilket gjorde att jag började undersöka om jag kunde hitta någon leverantör av färsk laxfilé av Atlantlax till överkomligt pris och tillslut hittade jag en
Jag tänker inte be om ursäkt och det finns många bra anledningar. Jag har helt enkelt saknat inspiration och känner att Instagram tagit över bloggandet lite
Härliga måndag - jag bjuder på sallad. Jag gjorde en vacker och matnyttig sallad på en mix av små späda blad, gurka, granatäpplekärnor, finskivad blekselleri, avocado, salladslök, edamamebönor (har alltid i frysen, urbra salladsmat) och till detta - kryddsmör
Om ni gillar lakrits och inte besökt den mässan någon gång så kan jag starkt rekommendera den. Jaggillar också att baka med lakritspulver och nu har min passion också växt till matlagning med lakrits
Jag lät min stå medan jag gjorde i ordning morotspure till Elin. Å ändå har jag handlat mitt bröd där säkerligen 100 gånger. (Jag jämför nog med vår 3 veckors vistelse
Jaggillar ordentligt knaperstekt bacon. Smeten gjorde jag först och ställde i kylen medan jag gjorde i ordning tillbehören som jag höll varma i ugnen (inte lönnsirapen dårå)
Jag tycker den ska vara riktigt krämig och absolut inte flottig och smörig, stavarna ska vara handskurna och ansovisfiléerna får gärna ligga för sig själv i ett hörn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.