Västeråsgurkorna liggeri stora, generösa högar hos grönsakshandlarna, morötterna nästan spränger sig upp ur jorden och till och med mina tomater börjarvisavilken färg de har tänkt bli när de blir stora
Twitter. Allt börjar med en bra botten - pajbotten. Det spelar ingen roll om fyllningen är alldeles delikat om bottnen är torr och hård eller blöt och mjuk
Jagficknyligen en förfrågan från Whiteaway att testa en hushållsprodukt från deras sortiment. Även pasta- och pizzadeg kan bakas imaskinen (har ännu ej testat det)
Till knoppen har jag använt mig av de två minstautstickarna och börjar då med en större boll för att knoppen inte skall kännas för liten mot de stora blommorna
Inte så ofta jag har serverat det här på bloggen. Så blev det ny vecka igen. Så här gör jag. Det beror mycket på att varken jag eller Mr C äter rött kött, däremot gör killarna det och därför lagar jagfaktiskt mycket rätter med kött i
Jagbörjaralltid dagen med en näringsriksmoothie, och det brukar ivanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jag är i behov av att tillsättaimin kost för att må bra
Ta av från plattan precis när det börjar att koka. Svisch sa det, för varken jag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksominte bara med en bit, nope här moffade vii oss både tilleftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Jagvill ha kanelbullar - nu. Tänk tanken att du är så sugen på kanelbullar men inga har du hemma. Under tiden som jagskrivit detta har jag haft minfikastund med kaffe och bullar som jagtinade upp från frysen på mindre än en minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.