Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra när det blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Numeraärjag inte rädd utan har med åren vant mig av sällskapet. Såmed risk för att en och annan inte håller med mig föreslår jagfärre katter i tättbebyggda områden
Häll i degbunken och slå på resten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ta ut bröden ur formarna och låt dem svalna på brödgaller
Jag vill med boken förmedla att äta rätt är lätt – när man väl fått bollen i rullning. Boken ger ingen bantingsmetod som lovar en ”quick-fix” utan kosten passar för alla som vill hitta fysisk balans och hälsa med hjälp av kosten och övervikt är ofta bara ett av många andra tecken på obalans
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad härpåKärlekpå tallrik. Inte nog med att jag firade 250 inlägg för inte så länge sedan. nu kan jagockså stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Jagär inte någon löpare direkt och hade det inte varit för min väninna Jessica lurat med mig på tjejmilen nu två år i rad, så hade jag aldrig sprungit såhär långt
Jag smälte lite smör och penslade på kycklingens utsida och blandade sedan till en kryddrubbing. jag hade köpt en bit färsk lax som jag lade med skinnsidan uppåt för att kunna fjälla av den helt och hållet
Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärnalite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.