Lägg halva bärröran i botten av ett glas, halva jordnötsröran, halva bärröran, halva jordnötsröran och avsluta med några (rostade) frön eller nötter (kommer snart ett inlägg om hur man torrostar sina egna frön/nötter)
Det har jag kört med i snart ett års tid, sedan jag skrev om det här - och jag lär inte sluta. Det för så fina saker med sig, känns dessutom superfräsht för att inte nämna hur mysigt det där glaset är att vakna till med i soffan
Såg de här vita vinglasen på Så mycket bättre i lördags och blev helt kär. Får helt enkelt försöka glömma dem och hitta några andra billigare vita, frostade glas
värme 3-4 minuter på varje sida. 3-4 minuter på varje sida. Med biffar av bönor och kikärter får man ibland problemet att de inte håller ihop så bra när man steker dem, men det är inget problem alls med det här receptet
Det är verkligen sommaren tillvaratagen i ett litet glas. Nu när jordgubbarna har börjat bli lite billigare blev jag väldigt sugen på att ta tillvara på dem på olika sätt
Varva ingredienserna i dessertglas. dessert i glas,. Receptet räcker till 4 dessertglas. 3 dl vispgrädde1 vaniljkesella Valfria frukter och bär (jag brukar använda jordgubbar och hallon) 5-10 digestivekexGör så här. 5-10 digestivekex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.