Klicka upp kompotten i vackra glas eller skålar. Mosa litemed en gaffel om bitarna är för stora. Efter en titti kyl och skafferi och lite surfande fick jag från diverse sajter inspirationtill denna enkla dessert
Varva äppelkompottmed crunch och grädde iportionsglas. En av produkterna i den senaste Smakboxen var en glutenfri fröknäcke från Sigdal och iinspirationsfoldern som följer varje box fanns ett recept på en äppelkompottmed denna fröknäcke som ingrediens och jag beslutade migi ett tidigt skede för att jag skulle testa denna äppelkompott
Lägg halva bärröran i botten av ett glas, halva jordnötsröran, halva bärröran, halva jordnötsröran och avsluta med några (rostade) frön eller nötter (kommer snart ett inlägg om hur man torrostar sina egna frön/nötter)
ISingapore ställde vâr vän och värd sej och gjorde äppelkompott pâ söndag morgon. Sen är din kompott klar, lägg den i smâ glasburkar sâ du kan ta fram när du känner för
Blanda alla ingredienseri en bunke och nyp ihopmedfingertopparnatill en smuldeg. Havrekrisp. Koka strösocker med vatten i en tjockbottnad kastrull till en gyllenbrun färg
Ta kastrullen från plattan & rör snabbt iblandningenmedpotatismjöl. Skär i små bitar. Servera medlättvispad grädde smaksatt medvanilj eller gör som jag - blanda lika delar grädde med marsankräm
Vispa grädden lätt medvaniljen, lägg upp äppelkompotteniglas. Minvariant är litemindre söt än den dåtida, som ofta bestod av ett ugnsstekt äpple, fyllt med nötter och sirap, medvaniljsåstill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.