Vetemjöl. Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Nu jagvet varför min kompis säger så hehe. Jag älska pistagebullar det var riktigt gott. Tillsätt lite vetemjöl i taget och arbeta samman till en smidig deg
Kanske tänkte ni att jag gett upp det där eftersom jag inte skrivit något mera om det sen. Strax därpå dök det upp ett tillfälle att gå en kurs i mjölksyrning som jag med stor iver kastade mig över
För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Sen ett halvår tillbaks så äter jag inget kaffebröd med mjöl längre. Något som kanske kan tyckas vara besvärligt, när det är fikadags, men jag har vant mig
Efter önskemål kommer nu en steg för steg beskrivning på hur jag gör pioner i sockerpasta. Det finns såklart olika sätt att göra dem på och utseendet på riktiga pioner varierar ju väldigt mycket så inget sätt är fel sätt skulle jag säga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.