40.2 grader
sen ska man lägga på 0,5 oxå på vår termometer. :-S Hon va sååå varm, svag & lite väck. Vi suppade & baddade med kalla handdukar. Efter en stund blev hon sitt vanliga pladdriga jag. Efter någon timme när hon blivit lite svalare somnade vi.. Vid 05 va det dags igen. Feberhet & näsblod. Vi låg vakna till typ 6:30 men när Anders&Agnes åkte somnade vi om.. Eller, helt ärligt: Jag bönade & bad Astrid att vi skulle sova lite till...Eller nej jag ska vara helt ärlig: Jag hotade faktiskt med att vi inte skulle åka till läkaren imorgon (Astrid tycker det ska bli spännande & har alltid tyckt att läkarbesök är kul) om hon inte låg kvar och somnade om & höll fast henne brevid mig... Och det funkade faktiskt så kl 10 steg vi ur sängen!!! :-D
Jag citerar Karin Ahlborg. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur detsom i butikerna stolt kallas grädde inte är annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Vad ärdetjag snackar om. Mumma säger jag bara. Men detär ju så gott att det tåls att nämnas igen. Ignorera att min hand ser sjukt psyko utHar skrivit om detta underbara mellanmål/kvällsgotte/efterrätt tidigare
Ja, så ärdet väl många gånger. Jag menar tänk dig en havregrynsgröt utan salt och lingon sylt, julskinka utan senap, fläsklägg utan rotmos eller kalops utan rödbetor - det blir ju bara platt och tråkigt
Som blev supergod, enkel och snabbOm någon vill testa så gjorde jag så här. Strö över lite extra riven ost och ställ i ugnen tills den har fått fin färg och osten smält
Imorgon kommer jag ha med en likadan matlåda till jobblunchen, men det får bli andra tillbehör. Den här gången hade jag bara i morötter, potatis och lök innan jag kryddade med timjan, peppar och salt samt ringlade över olivolja och stoppade in i ugnen
Jag brukar oftast blanda pölsan med fläskkött men dethär köttet var så fint att det blev gott ändå( har provsmakat alldeles för mycket) Lite lite lever är kalas att ha i men det hade jag ingen
Fördela solroskärnor ovanpå osten. Grädda i mitten av ugnen tills flarnen fått lite färg. 1solroskärnor1. Strö ett tunt lager riven ost i ett kakmått somär 7 cm i diameter. Det tar ca 5 minuter
Jag blev sååååå glad för jag har längtat efter dethär sedan jag fick det hos dom förra sommaren. Vi är lite oense om hur mycket sockerlag man ska ha i jag tycker mer och maken tycker mindre, smaken är ju som baken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.