Under flera år var hösten även förknippad med trevliga och värmande (på flera sätt) kurser i matlagning och bakning för min del, och när jag för ett par år sedan skulle hålla en paj- och pirogkurs påMedborgarskolan i Gislaved, skapade jag en paj där jag samlade några av de trevligaste sakerna med hösten – en rad råvaror i säsong
Skriv utE-postGillaGilla Laddar. Här om dagen kom min fru hem med en påsemed läckra jordärtskockor nyupptagna från dalarna, en arbetskamrat hade delat med sig av de härliga knölarna
Någon sås behövs verkligen inte. Jag gillar köttfärs som råvara och att baka ihop en limpa med olika sorters fyllningar och härlig stekyta är ett bra sätt att använda det på
Men vi känner att vi närmar oss ett beslut i denna svåra fråga och inte hämtar vi hem vårt beslut från Tomelilla i alla fall, så mycket vet vi med bestämdhet
Och har man en god sås, så är det gott med lite kokt potatis också. Egentligen skulle jag kunna äta bara fisken, men en god sås är inte fel till det heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.