Forma jämnstora biffar. Nu är man hemma efter en skön semester, och efter en jul med kanske lite för mycket av det goda är det dax att kicka igång med lite propoints beräknade maträtter igen va
tänk så mycket gott man kan göra med köttfärs. De här goda biffarna har jag hunnit bjuda på vid tvåtillfällen, lika uppskattat båda gångerna, så enkelt och gott
Ta upp biffarna och gör ren pannan. Blanda färsen med potatismjöl, mjölk, salt, peppar och citronskal. Blanda grädde och tomater i stekpannan, lägg i biffarna
Ta upp biffarna ur stekpannan. Blanda färsen med potatismjöl, mjölk, salt, svartpeppar och citronskal. Blanda grädde, tomater och salvia, salt och peppar i stekpannan, lägg i biffarna
Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås. Det här receptet skrev jag upp efterhand som jag hällde i allt i grytan men mot slutet hällde jag i lite mer, så smaka gärna av efterhand med vissa såser och kryddor så att du får såsen precis som DU önskar den
Här ska ni få något riktigt gott - nämligen denna underbara kinesiska rätt biff med bambuskott. Vill man kan man tillsätta lite färska champinjoner i grytan, men här kommer min version på biff med bambuskott som är minst lika god som den på kinarestaurang - om inte godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.