Kanske på helgen för att sedan frysas och tas fram en dag när tiden är knapp. Hur ont det än gör, du och jag vet att det onda går över för det har livet lärt oss, men för ett barn är det inte lika lätt att förstå
Denna italienskakycklingmiddag, är perfekt att slänga ihop på bara några minuter. Skärkycklingen i små bitar, skala och hacka vitlöken fint, grovstrimla de soltorkade tomaterna , skölj spenaten
Det här var bland det godaste jag gjort och ätit på länge. Gör under tiden kycklingen. Grundreceptet är från den oerhört duktiga kocken Leif Mannerström
Får jag kanske tipsa om kyckling ikväll. Några speciella planer ni kanske vill dela med er av. Ja, skippa fredagstacosen och gör kyckling idag istället tycker jag, jag lovar att dettaär precis lika fredagsgott som tacos är, och definitivt mindre uttjatat
Skär snitt i kycklingen på sidorna och fläk upp kycklingfiléerna. Har du lagat detta receptet. Fyll kycklingen med röran och vik över andra kycklingsidan
Här har jag blandat kyckling med potatis och lite olika grönsaker, paprika, tomat, purjo mm. En väldigt tacksam och enkel middag är såna man gör ”allt-i-ett” och det sköter sig lite själv
Skyn från kycklingen ska duttas ovanpå hela rätten och röd vinbärsgelé blir toppen till detta. I ärlighetenens namn så föredrar jag nog kycklingen antingen stekt i lergryta eller i gjutjärnsgryta, tycker det blir oöverträffat, men den blir förstås inte lika tjusig som den här, godast blev skinnet, det blev i o för sig oöverträffat
Jag är bara tvungen att dela med mig att detta receptet igen för det är så himla gott. Jag har sagt det tidigare men ska ni laga en endaste curryrätt till i ert liv så är det lätt den här ni ska laga
Kyckling cacciatore är en traditionell italiensk gryta. Den möra kycklingen som får blandas med den härliga tomatsåsen, vitlöken, örterna, mamamia så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.